Esittely


yhdistyksen_logoMielitupa on Varkauden Seudun Mielenterveysväki ry:n ylläpitämä ja mielenterveyskuntoutujien vertaistukikeskus. Mielitupa on toiminut jo vuodesta 1996. Varkauden Seudun Mielenterveysväki on rekisteröity 1978,  jo 44- vuotta! Toimintaamme tukevat STEA ja Varkauden kaupunki.

Yhdistyksen tavoitteena on edistää mielenterveyttä, aktivoida ja yhdistää alueella asuvia mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään, kehittää mielenterveyspalvelujen saatavuutta ja laatua, tehdä ennaltaehkäisevää työtä ja toimia kuntoutujien edunvalvojana.

Jäsenet valitsevat vuosittain etujensa valvojiksi hallituksen jäsenet ja puheenjohtajan. Hallitus valitsee sihteerin ja rahastonhoitajan. Jäseneksi voi liittyä ilmoittamalla yhteystiedot ja maksamalla jäsenmaksun 12 euroa / jäsen tai 20 euroa / kannatusjäsen. Voit soittaa tai lähettää yhteydenottopyynnön sivujemme kautta. Jäsenille tiedotetaan tapahtumista jäsenkirjeellä kaksi kertaa vuodessa, lehdessä, kotisivuilla ja Mielituvalla.

Jäsenenämme olet myös Mielenterveyden keskusliitto ry:n jäsen jäsen. Jäsenetuina saat MTKL:n jäsenkortin, tiedotteet, uimahallilippuja jäsenhintaan, Mielituvan retket, teatterit ja muut tapahtumat alennettuun hintaan. Mielituvalla järjestettyihin juhliin osallistuminen on Sinulle ilmaista.

Yhdistyksen säännötMTVäki_ry_Säännöt_20_4_17.pdföt.pdf

MIELITUVALLA ET OLE YKSIN. TERVETULOA TUTUSTUMAAN.

Mielitupa on tarkoitettu kuntoutujien lisäksi kaikille kiinnostuneille, yksinäisille, työttömille, omaisille ja heille, jotka kaipaavat uusia ystäviä!

Mielituvan kävijöiden runoja ja ajatuksia voit lukea klikkaamalla tästä